Zvijezda Kosti o snimanju novih sezona: To nikada ne bih odbio

Foto: Press

AMERIČKI glumac David Boreanaz, zvijezda poznatih serija Kosti (Bones) i SWAT, u nedavnom je intervjuu otkrio kako bi rado ponovno glumio jednu od svojih najpoznatijih uloga.

Kako prenosi Collider, Boreanaz je razgovarao o svojoj trenutnoj seriji SWAT, ali je rekao kako bi rado ponovno utjelovio specijalnog agenta FBI-a Seelyja Bootha, kojeg je glumio u 12 sezona hit serije. Volio bi da se u potencijalnoj novoj sezoni okupi i stara glumačka postava, osobito Emily Deschanel, koja je glumila Temperance Brennan.

"To je definitivno serija za koju smatram da ju je najlakše oživjeti, bilo bi zabavno čak i ako je samo nekoliko epizoda ili tako nešto. To nikada ne bih odbio jer bi bilo zabavno vidjeti gdje su Booth i Temperance Brennan. Posebno njihov odnos i kako se razvijao tijekom godina. Što Booth sada radi? To je bila serija koju smo snimili na jedinstven način i s njom se može učiniti bilo što", rekao je glumac za Collider.

Dvanaesta i ujedno posljednja sezona popularne kriminalističke serije izašla je 2017. godine. Neki od najpoznatijih sporednih glumaca bili su Michaela Conlin, Tamara Taylor, John Francis Daley, Patricia Belcher, Carla Gallo i T.J. Thyne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.