Willem Dafoe je dopustio Emmi Stone da ga ošamari 20 puta na setu ovog filma

Foto: EPA

PET godina nakon filma The Favourite grčki redatelj Yorgos Lanthimos se na scenu vratio s dva nova projekta, a u oba glume Emma Stone i Willem Dafoe.

U prvom filmu, nazvanom Poor Things i inspiriranom romanom o Frankensteinu, Stone je utjelovila mladu ženu koju je nakon smrti oživio njen muž, znanstvenik kojeg je utjelovio Dafoe. Film će u kinima biti dostupan krajem ove godine, nakon premijere na Venecijanskom filmskom festivalu.

O drugom filmu, nazvanom AND, još se ne znaju svi detalji, ali zna se da glumačku postavu čine Stone, Dafoe, Jesse Plemons, Margaret Qualley i Hong Chau. Iako su radnja filma i datum premijere nepoznati, portal IndieWire je podijelio jednu zanimljivost sa snimanja. 

Posvećenost ulozi

Dafoe se jedan dan pojavio na setu filma AND, iako se taj dan nisu snimale njegove scene, kako bi pomogao svojim kolegama oko njihovih izvedbi. Emmi Stone je primjerice dopustio da ga ošamari čak 20 puta, a glumica ga je pohvalila jer je film stavio na prvo mjesto na listi prioriteta, čak iznad vlastite sigurnosti. 

"Mnogi glumci u sebi imaju taj instinkt za nastup - kao da govore ‘gledajte me, gledajte me!’ Takav tip nastupa", rekla je Stone. "On je čista suprotnost."

Glumica vjeruje da veliku ulogu u tome možda igraju i godine, jer stariji glumci često ostave ego sa strane kako bi se potpuno posvetili svom zanatu. 

Lanthimos je također pohvalio Dafoea zbog posvećenosti koju je pokazao tijekom rada na njegovim projektima. "To je točno ono što želite od glumaca", izjavio je redatelj. "Kada žele biti dio tog procesa na bilo koji način."   
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.