Wednesday više nije najgledanija serija na Netflixu, evo koja je sad

Foto: Press

NAKON što je čak dva tjedna provela u vrhu gledanosti na globalnoj razini, seriju Wednesday s trona je svrgnuo dokumentarac o odmetnutom princu i princezi Harry & Meghan.

 

Dokumentarna serija prati život vojvode i vojvotkinje od Sussexa nakon napuštanja kraljevske obitelji i predmet je brojnih kontroverzi otkako se pojavila na Netflixu. Prva epizoda dugo očekivanog dokumentarca napokon je stigla 8. prosinca te je izazvala brojne reakcije među gledateljima, a neki su čak zaprijetili da će otkazati pretplatu ako se dokumentarac ne ukloni s platforme.

Seriji se predviđa veliki uspjeh

Unatoč kritikama, ova serija će Meghan i Harryju donijeti zaradu od 112 milijuna dolara i predviđa se da će biti jedna od najgledanijih dokumentarnih serija koje je Netflix objavio. Prije objave dokumentarca Harryja su pitali zašto su odlučili podijeliti svoju priču.

"Nitko ne vidi što se događa iza zatvorenih vrata. Morao sam učiniti sve što sam mogao kako bih zaštitio svoju obitelj", rekao je za magazin People.

Sinopsis serije glasi: "U dokumentarnoj seriji bez presedana, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa dijele drugu stranu svoje ljubavne priče. Kroz šest epizoda, serija istražuje njihove početke i izazove koji su ih doveli do toga da su se osjećali prisiljeni povući se iz kraljevske obitelji. Harry & Meghan je dosad neviđen pogled na jedan od parova u povijesti o kojem se najviše raspravlja."

Posljednje tri epizode Harryja i Meghan izlaze 15. prosinca, a u siječnju će biti objavljeni Harryjevi memoari Spare. Buckinghamska palača poručila je da neće komentirati seriju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.