Stiže remake Ghosta? Channing Tatum razmišlja o novom snimanju bezvremenskog klasika

Foto: Press

CHANNING TATUM etablirao se kao holivudski srcolomac i vrhunski plesač, a sada je otkrio da razmišlja i o produkcijskim vodama. U nedavnom intervjuu za Vanity Fair glumac je izjavio da razmišlja o mogućnosti donošenja novog izdanja Ghosta na male ekrane.

 

Objasnio je da njegova produkcijska tvrtka, Free Association, pokušava pokrenuti projekt, a za početak su tražili autorska prava za ponovno snimanje. "Dobili smo prava da snimamo Ghost. Ali planiramo uraditi malo drugačiju verziju, neke stvari treba izmijeniti", izjavio je.

O čemu govora radnja filma Ghost?

Ghost je izvorno izašao 1990. godine i oživio priču o ljubavi koja je toliko jaka da je čak ni smrt ne uspijeva prekinuti. Čak i ako niste gledali ovaj bezvremenski klasik, sigurno ste vidjeli scenu kada se Patrick Swayze i Demi Moore grle uz lončarsko kolo i zajedno oblikuju glinu, dok u pozadini svira Unchained Melody.

Kad Sam (Patrick Swayze) bude ubijen, njegov sablasni duh ima jedan cilj: spasiti svoju djevojku Molly (Demi Moore) od osobe koja ga je ubila. Kako bi to učinio, traži pomoć neobične vidovnjakinje Ode Mae Brown (Whoopi Goldberg), koja radi sa Samovim duhom kako bi je zaštitila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.