Schwarzenegger se posvađao s Jamesom Cameronom zbog rečenice koja ga je proslavila

Screenshot: YouTube

ARNOLD Schwarzenegger htio je promijeniti slavnu rečenicu iz Terminatora. Štoviše, zbog nje se čak i posvađao s redateljem Jamesom Cameronom. U dokumentarnoj Netflixovoj seriji Arnold otkriveno je da te 1984. Schwarzenegger ne bi izgovorio riječi "I'll be back" da nije bilo redatelja.

"Negdje usred snimanja se pojavila rečenica 'I'll be back'. To zapravo nije trebala biti neka važna rečenica i nisam ni sanjao da će biti problema. Iz nekog razloga, Arnold je rekao 'I'll come back'", ispričao je Cameron.

Redatelj je tada prekinuo snimanje i upozorio glavnog glumca da ne komplicira, nego da jednostavno kaže "I'll be back". Ali Schwarzenegger je tada predložio da kaže "I will be back". Zahvaljujući Cameronovom oštrom protivljenju, rečenica je ostala ista.

"Cameron me pitao jesam li ja pisac. Rekao sam da nisam, na što je on replicirao da mu onda prestanem sugerirati kako da piše", prisjetio se slavni snagator, koji danas priznaje da je Cameron bio u pravu.

"To je postala najcitiranija filmska rečenica u povijesti filma. To pokazuje tko je bio u pravu, a tko u krivu", dodao je.

U znanstveno-fantastičnom akcijskom filmu Schwarzenegger glumi Terminatora, kiborga ubojicu iz budućnosti. Nakon prvog Terminatora uslijedilo je pet nastavaka, a najnoviji, Terminator: Mračna sudbina, objavljen je 2019.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.