Robertu Downeyju Jr. ponudili da opet glumi Tonyja Starka, on to odbio. Evo zašto

Foto: EPA/Screenchot: Youtube

ROBERT Downey Jr. imao je priliku još jednom reprizirati jednu od svojih najpoznatijih uloga, onu Tonyja Starka, odnosno Iron Mana. Scenaristi Marvelovog posljednjeg blockbustera, Deadpool & Wolverine, kao i Ryan Reynolds, htjeli su da se slavni glumac pojavi u gostujućoj ulozi u filmu.

Scenaristi Deadpoola i Wolverinea, Rhett Reese i Paul Wernick, u intervjuu za IndieWire otkrili su da su pokušali nagovoriti Downeyja Jr. da reprizira ulogu, ali on je to odbio. To im tada nije imalo smisla s obzirom na to da je glumac volio glumiti ovog superjunaka.

"Htjeli smo da ima gostujuću ulogu. Napisali smo tu scenu u glavi s Happyjem i Downeyjem", rekao je Wernick u intervjuu, prenosi Variety. Međutim, sve im je postalo jasnije kada su iz Marvela Downeyja Jr. najavili kao novog Doctora Dooma u nadolazećim filmovima.

Ryan Reynolds htio da se u filmu pojavi i Downey Jr., čak je napisao i scenu

U spomenutoj sceni koja se nalazi na početku filma, Deadpool se sastaje s Happyjem Hoganom (Jon Favreau) i želi postati član Osvetnika, ali ga Happy odbija jer je previše sebičan za njih i jednostavno nije timski igrač. Izvorna ideja, prema Varietyju, bila je da uz Happyja u prostoriji bude i Tony Stark. 

"Ryan Reynolds je napisao scenu s obojicom, u nadi da ćemo uspjeti dobiti Downeyja. Ali, također je htio i Favreaua, jer su sjajan par i bili bi zajedno u toj sceni", otkrio je Reese. 

Kako prenosi Variety, nitko od uključenih u projekt tada nije znao da će Downey Jr. ponovo glumiti u Marvelu, ali ne kao Iron Man. Ipak, smatraju da je odluka glumca da ne reprizira ulogu bila dobra te da ne bi imalo smisla kada bi se vratio kao Tony Stark/Iron Man, a onda kao Doctor Doom. 

Robert Downey Jr. pojavit će se kao Doctor Doom u filmovima Avengers: Doomsday, koji stiže 2027. godine, te Avengers: Secret Wars. Oba filma nastat će u produkciji braće Russo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.