Robert Downey Jr. otkrio bi li opet glumio u svojoj najpoznatijoj ulozi

Screenshot: Youtube

GLUMAC Robert Downey Jr. nedavno je osvojio Oscara za film Oppenheimer, ali mnogima je i dalje najpoznatiji po ulozi Tonyja Starka, odnosno Iron Mana, u Marvelovim filmovima.

Downey Jr. je u nedavnom intervjuu za Esquire pričao o svojoj ulozi te otkrio bi li se ikada vratio i opet glumio poznatog superjunaka. 

"Vrlo rado. Ta je uloga dio mog DNK. Ta je uloga odabrala mene. I gledajte, ja uvijek kažem, nikad, nikad se ne kladite protiv Kevina Feigea. To je izgubljena oklada. On je šef. On će uvijek pobijediti."

 

Glumac je Iron Mana glumio u tri posebna filma o superjunaku, u četiri filma unutar Osvetnika te u nekoliko filmova o Kapetanu Americi. Downeyju Jr.-u ova uloga je donijela veliku slavu, a i neki poznati redatelji su istaknuli da je savršen odabir za ulogu. 

Jedan od njih bio je i Christopher Nolan, koji je u veljači ove godine, gostujući u emisiji The Late Show Stephena Colberta, ispričao da je Downey Jr. imao pravu karizmu kao Iron Man.

U ulozi Iron Mana posljednji put se pojavio 2019. godine u filmu Osvetnici: Završnica (eng. Avengers: Endgame) te je bio jedan od najvećih junaka u cijelome filmu. Ovim filmom ujedno je završila priča o originalnim Osvetnicima koje su, uz Downeyja Jr.-a, glumili Chris Evans kao Steve Rogers (Kapetan Amerika), Chris Hemsworth kao Thor, Mark Ruffalo kao Bruce Banner (Hulk), Scarlett Johansson kao Natasha Romanoff (Black Widow) i Jeremy Renner kao Clint Barton (Hawkeye).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.