Ridley Scott komentirao Gladijatora II: Najveća akcijska sekvenca koju sam napravio

Foto:EPA/Screenshot:Youtube

REDATELJ Ridley Scott je u nedavnom intervjuu komentirao nadolazeći nastavak epskog akcijskog filma, Gladiator II.

U intervjuu za časopis Empire, Scott je komentirao nadolazeći film i otkrio kako gledatelje očekuje akcijska poslastica od prve minute filma.

"Film počinjemo s vjerojatno najvećom akcijskom sekvencijom koju sam ikada napravio", rekao je redatelj te dodao da je spomenuta sekvenca "vjerojatno veća od svega što ste gledali u Napoleonu". Međutim, nije otkrio nikakve detalje o sceni.

Podsjetimo, Paramount Pictures početkom srpnja objavio je prvi trailer za nastavak filma, a radnja prati Luciusa (Paul Mescal) koji sa svojom obitelji mirno živi u Numidiji. No, nakon invazije generala Marcusa Acaciusa (Pedro Pascal) na Numidiju, Lucius je protjeran u ropstvo. Inspiriran Maximusom, odlučuje postati gladijator i izazvati vladavinu careva Gete i Caracalle.

Ostatak glumačke postave čine Joseph Quinn, Connie Nielsen, Denzel Washington, Fred Hechinger, Rory McCann, Riana Duce, Chidi Ajufo, Derek Jacobi, Tim McInnerny i drugi. Nastavak filma nastao je na scenariju koji su napisali Peter Craig i David Scarpa.

Film bi se u hrvatskim kinima trebao prikazivati od 14. studenoga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.