Redateljica filma The Marvels: Bilo je dana kad sam mislila da taj film nije za mene

Screenshot: YouTube

THE MARVELS, nastavak filma Kapetanica Marvel, prvi je Marvelov film redateljice Nie DaCoste.

U intervjuu za Variety redateljica Candymana iz 2021. godine otvorila je dušu i objasnila kako je to raditi na setu nekog Marvelovog filma. Priznala je kako joj nije bilo lagano, a čak je i tražila savjete drugih Marvelovih redatelja, poput Jamesa Gunna, Taikije Waititija i Chloe Zao. Ipak, najviše ju je zabrinula suradnja sa šefom Marvel Studiosa i izvršnim producentom Kevinom Feigejem.

"Hoće li me ubiti i uništiti moju dušu? Je li Kevine Feige dobar čovjek? The Marvels je Kevinova produkcija, to je njegov film", rekla je.

 

Puno toga ju je bunilo

DaCosta je bila u stresu tijekom razvoja filma. Puno toga ju je bunilo i preplavili su je osjećaji zbog kojih je kontaktirala redatelja Shang Chija kako bi se umirila.

"Ponekad bismo snimali scenu i zapitali se kakva su dovraga ova sranja. Ili bi se glumci pravili da se događaju nekakve lude stvari ispred njih, a u stvarnosti su samo buljili u veliki plavi X. Bilo je tu teških dana i onih gdje jednostavno kažete da to nije za vas", iskreno je odgovorila DaCosta.

Film ima sjajnu glumačku postavu i očekuje se da ponovi uspjeh Kapetanice Marvel

The Marvels stiže u kina 10. listopada ove godine. Kapetanica Marvel zaradila je preko milijardu dolara na blagajnama pa se od nastavka očekuje da ponovi sličan uspjeh. Glumačka postava sastoji se od Brie Larson kao Carol Danvers, Teyonah Parris u ulozi Monice Rambeau i Iman Vellani koja utjelovljuje Kamalu Khan.

Sve tri morat će odgonetnuti zašto se njihove moći konstantno isprepliću. Samuel L. Jackson ponovno će naći u ulozi Nicka Furyja, dok će glavnu negativku Dar-Benn glumiti Zawe Ashton.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.