Redatelj Deadpoola i Netflix rade na adaptaciji popularnog psihološkog trilera

Foto: Profimedia

REDATELJ filma Deadpool & Wolverine, Shawn Levy, surađuje s Netflixom u adaptaciji romana autorice Freide McFadden, poznate po knjigama Kućna pomoćnica i Tajna kućne pomoćnice. Levy i Netflix odlučili su udružiti snage i adaptirati roman Never Lie, a zasad su otkriveni tek neki detalji oko ekranizacije. 

Djela američke spisateljice postala su svjetski popularna nakon što su o njima počeli pričati čitatelji na Instagramu i TikToku, a njezine su se knjige ubrzo pronašle pri samom vrhu ljestvica. Kako prenosi Collider, na Amazonovoj ljestvici 20 najboljih knjiga trenutno se nalazi šest romana Freide McFadden, uključujući i Never Lie.

Radnja psihološkog trilera Never Lie prati tek vjenčani par koji traga za kućom iz snova i pronalazi staro imanje usred ničega, koje je nekoć bilo dom poznate psihijatrice, Dr. Adrienne Hale, koja je netragom nestala prije četiri godine. Par ostaje zarobljen u dvorcu zbog jake mećave, a supruga nailazi na prostoriju u kojoj se nalaze audio vrpce svih intervjua nestale psihijatrice i njezinih pacijenata. Preplavi ju strah kada na jednoj od snimaka čuje glas koji joj zvuči poznato, ali ne može odmah prepoznati o kome se radi.

Iako trenutno nije otkriveno tko bi trebao utjeloviti likove, otkriveno je da će Levy producirati psihološki triler s partnerima Danom Cohenom i Danom Levineom, prenosi The Hollywood Reporter.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.