Redatelj: Brad Pitt me provocirao dok smo snimali Legends Of The Fall

Screenshot: Youtube

Redatelj Ed Zwick u svojim memoarima Hits, Flops and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood, koje je objavio Vanity Fair, opisao je Brada Pitta kao nestabilnog glumca.

Njih dvojica su 1994. surađivala na filmu Legends Of The Fall, u kojem je Pitt glumio Tristana Ludlowa, jednog od tri brata koji su živjeli u ruralnoj Montani tijekom Prvog svjetskog rata. Sva braća na kraju se zaljube u istu ženu, a film prikazuje kako svladavaju prepreke i trude se održati obitelj na okupu.

"Ne mogu se sjetiti koji je od nas dvojice prvi počeo vikati, psovati ili tko je prvi bacio stolac. Možda ja? Ali kad smo podignuli pogled, čitava ekipa nestala je sa seta. I to nije bio posljednji put da smo se sukobili. U Bradu su se uzburkale emocije. U početku je djelovao kao ležeran tip, ali zna biti stvarno nestabilan, u što sam se uvjerio više puta", prisjetio se Zwick.

Dvojac se sukobio oko Pittova lika Tristana.

"Njegove ideje o Tristanu razlikovale su se od mojih. Brad je odrastao s muškarcima koji su držali svoje emocije pod kontrolom. Što sam više tjerao Brada da se otvori, on se više opirao", nastavio je redatelj.

Zwick se prisjetio i jedne provokacije slavnog glumca.

"Dao sam mu pred ekipom neke upute, a on mi je uzvratio i rekao da se povučem. Bio sam jako ljut na njega, a on se nije namjeravao predati bez borbe", naveo je Zwick u memoarima.

Dodao je da su na kraju svaki put riješili sve nesuglasice.

"Pitt je iskrena, direktna osoba, jako je zabavan. Nikad nije bio ništa drugo osim potpuno predan i uvijek je davao sve od sebe", zaključio je redatelj pomirljivim tonom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.