Prije Fallouta Purnell je glumila u adaptaciji videoigre koja ima 100 posto na RT-u

Screenshot: Youtube

GLUMICA Ella Purnell trenutno je najpoznatija po ulozi Lucy MacLean u Amazonovoj znanstvenofantastičnoj seriji Fallout, adaptaciji istoimene popularne videoigre. Međutim, glumica se u svojoj karijeri pojavila i u poznatim filmovima, poput Army of the Dead, Maleficent i Kick Ass.

Osim ovih filmova, od kojih su neki adaptacije poznatih priča o fiktivnim likovima, ali i knjiga, Purnell je glumila u još jednoj vrlo uspješnoj adaptaciji popularne videoigre. Riječ je o animiranoj adaptaciji videoigre League of Legends pod nazivom Arcane, koja se prikazuje na Netflixu. Glumica je u animiranoj seriji dala glas Jinx, jednoj od središnjih likova u seriji.

Serija prati nekoliko heroja iz poznate videoigre, no okosnica prve sezone bile su dvije sestre koje je razdvojila tužna sudbina. Prva sezona izašla je još 2021. godine, a nova bi se sezona na Netflixu trebala početi prikazivati u studenom ove godine. 

 

Prva sezona ima savršenih 100 posto na Rotten Tomatoesu

Uspjeh adaptacije prve sezone Arcanea pokazuje se i kroz savršenih 100 posto pozitivnih osvrta kritičara te 96 posto publike na Rotten Tomatoesu.

Judy Berman iz TIME Magazinea za prvu je sezonu napisala: "Ono što uzdiže pripovijedanje serije jest njezina animacija. Lica likova registriraju svaki treptaj emocije." 

Pozitivnu kritiku napisao je i Joel Keller iz Decidera: "Čak i ako ne igrate ili niste obožavatelj League of Legendsa, Arcane će vam biti dovoljno zabavan da zadrži vaš interes, sa zanimljivom pričom potkrijepljenom nevjerojatnom adaptacijom."

Iako Fallout nema savršen rezultat kao Arcane, također je ostvario odlične rezultate na Rotten Tomatoesu. Kritičari su ga ocijenili "svježim" s 93 posto, dok od publike trenutno ima ocjenu od 88 posto. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.