Pisac slavnog stripa nije zadovoljan trailerom za Sonyjevu novu adaptaciju

Screenshot: Youtube/Sony Pictures

FILMSKI studio Sony Pictures objavio je prvi trailer za nadolazeći superherojski film Madame Web s Dakotom Johnson i Sidney Sweeney u glavnim ulogama. 

Johnson je u filmu utjelovila Cassandru Webb, bolničarku s Manhattana koja nakon tragične nesreće dobije moć predviđanja budućnosti. Webb u traileru pokušava spasiti tri mlade žene, među kojima je i Julia Carpenter (Sweeney), koja u Marvelovim stripovima postane superjunakinja Spider-Woman. Četiri žene progoni negativac iz Webbine prošlosti Ezekiel Sims, kojeg glumi Tahar Rahim. 

 

Film je režirala S.J. Clarkson prema scenariju koji je napisala s Claire Parker. Uz Johnson, Sweeney i Rahima, glumačku postavu čine Isabela Merced, Emma Roberts, Adam Scott, Celeste O’Connor, Mike Epps i Zosia Mamet. 

Pisac stripova o Spider-Manu nije zadovoljan trailerom 

Sonyjev trailer naišao je na kritike gledatelja, među kojima se našao i nagrađivani pisac Joseph Michael Straczynski. On je najpoznatiji po svom radu na stripovima o Spider-Manu i Thoru, a ujedno je kreator lika Ezekiela Simsa, kojeg vidimo u traileru. No poznati pisac na svom je Twitter profilu izrazio negodovanje zbog promjena koje su učinjene liku koji je osmislio. 

"Pa, ovo se upravo dogodilo. Ovo je definitivno lik koji sam kreirao za stripove o Spider-Manu, ali imam osjećaj da su ga malo spojili s Morlunom. (Ne pitajte me za detalje jer prvi put čujem za ovo, tako da znam o tome isto koliko i vi)", napisao je Straczynski na svom Twitteru.

Korisnici društvenih mreža bili su puno oštriji u svojim kritikama, a mnogi Madame Web uspoređuju s prošlogodišnjim Morbiusom, jednim od najvećih promašaja Sony Picturesa.

"Ovo je definitivno Sonyjev film. Ako je The Marvels ikakav indikator, ovaj film će biti u rangu filmova Elektra i Howard the Duck", "Ovo izgleda katastrofalno. Trebali su samo snimiti film o Spider-Woman", "Mene ovaj trailer podsjeća na one koje rade fanovi kada kombiniraju isječke iz poznatih filmova", "Gluma je tako loša", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Madame Web u kina dolazi 14. veljače iduće godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.