Odgođen je jedan od najiščekivanijih filmova Toma Cruisea

Screenshot: YouTube

ŠTRAJK glumaca iz dana u dan nosi loše vijesti za sve filmoljupce koji s nestrpljenjem očekuju izlaske nadolazećih filmova.

Nakon što su odgođeni The Bikeriders s Tomom Hardyjem i Deadpool 3, na red je došao film iz poznate filmske franšize Toma Cruisea. Nemoguća misija 8 je, prema prvotnom planu, trebala stići u kina tijekom lipnja 2024. godine, no to se ipak neće dogoditi.

Zbog štrajka, novi datum izlaska je 23. svibanj 2025. godine. Iako se radnja još ne zna u potpunosti, ono što je sigurno jest da će se priča nastaviti na ovogodišnji film Nemoguća misija: Odmazda - Prvi dio.

Sedmi dio ovog je ljeta podbacio u kinima diljem svijeta. Sveukupno je zaradio 567.5 milijuna dolara. Iako je budžet filma iznosio 291 milijun dolara, Paramount je na kraju bio u gubitku od 40 milijuna dolara, nakon što se uračunaju stvari poput, primjerice, marketinga. Film je morao zaraditi minimalno 800 milijuna dolara kako bi se smatrao uspješnim na velikim ekranima, no to se nije ostvarilo.

Ovaj poraz u kinima nije rezultat loše priče filma. Naprotiv, Nemoguća misija 7 se smatra jednim od boljih u franšizi, no konkurencija u vidu Barbie i Oppenheimera ga je jednostavno potopila na kino blagajnama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.