Najavljena je nova Witcher serija, poznati glumac vraća se ulozi Geralta

Screenshot: YouTube

Netflix je u sklopu svog Geeked Weeka najavio novu seriju Witcher. The Witcher: Sirens of The Deep je animirana serija koja izlazi tijekom 2024. godine.

Bazirana na priči A Little Sacrifice iz druge knjige Witchera, autora Andrzeja Sapkowskog pod nazivom Sword of Destiny, radnja se odvija oko ljubavi između sirene Sh'eenaz i princa Aglovala. Geralt i Dandelion odlaze sireni kako bi je zamolili da peraje zamijeni za ljudske noge. U međuvremenu, nailaze na ljutu Dandelionovu rivalku, Essi Dave, koja se zaljubljuje u Geralta.

 

Što se tiče radnje u seriji, navodi se kako Geralt odlazi u pomorsko naselje kako bi istražio seriju napada koja se tamo dogodila. Nedugo nakon toga, uvučen je u konflikt između kopnenog i morskog svijeta. Geralt mora računati na pomoć prijatelja kako bi riješio misteriju prije nego što sukob eskalira u pravi rat. Priča je smještena nedugo nakon završetka prve sezone igrane adaptacije The Witchera.

Budući da je riječ o animiranoj seriji, bilo je pitanje tko će posuditi glas Geraltu. S obzirom na to da je Henry Cavill napustio seriju, malo tko je vjerovao da će upravo on odraditi taj posao. Fanove poznatih Witcher videoigara najviše će razveseliti vijest o povratku Douga Cocklea, koji je posudio glas Geraltu u naslovima CD Projekt Reda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.