Na Netflix je stigao novi akcijski triler koji ima 95 posto na Rotten Tomatoesu

Screenshot: YouTube/Netflix

NA NETFLIX je 6. rujna stigao novi akcijski triler Rebel Ridge, koji se u samo dva dana popeo na vrh ljestvice najgledanijih naslova na Netflixu.

Rebel Ridge režirao je i napisao Jeremy Saulnier, redatelj hvaljenih filmova Blue Ruin i Green Room. Glavnu ulogu igra engleski glumac Aaron Pierre, kojeg smo mogli gledati u serijama Britannia, Krypton i The Underground Railroad. Pierre je također posudio glas Mufasi u Disneyjevom nadolazećem filmu Mufasa: Kralj lavova.

O čemu se radi u filmu Rebel Ridge?

Rebel Ridge prati bivšeg marinca Terryja Richmonda, koji biciklira do gradića Shelby Springsa kako bi platio jamčevinu za svog rođaka Mikea, koji je završio u zatvoru zbog posjedovanja marihuane. Terry je skupio 36 tisuća dolara prodajom svog auta i udjela u restoranu u kojem je prije radio. Teško zarađeni novac odlučio je potrošiti na jamčevinu i kupnju kamiona kako bi s rođakom započeo novi biznis.

No na putu do Shelby Springsa korumpirani policajci nepravedno su mu zaplijenili novac. Budući da zakon nije na njegovoj strani, bivši marinac kreće u borbu protiv korupcije kako bi spasio svog rođaka.

 

Uz Pierrea, u filmu glume Don Johnson, AnnaSophia Robb, David Denman, Emory Cohen, Steve Zissis, Zsané Jhé, Dana Lee i James Cromwell.

Serija je hit među kritičarima i publikom

Rebel Ridge dočekale su pozitivne reakcije publike i profesionalnih kritičara. Na Rotten Tomatoesu trenutno ima ocjenu 95 posto od kritičara i 79 posto od prosječnih gledatelja.

"Upravo sam pogledao Rebel Ridge. Po meni zaslužuje ocjenu 10/10", napisao je jedan korisnik X-a.

"Rebel Ridge je impresivan triler koji je obilježila uvjerljiva izvedba Aarona Pierrea", dodao je drugi.

"Malo sam podijeljen oko završetka, ali sve što mu je prethodilo bilo je tako napeto da Rebel Ridge jednostavno zaslužuje savršenu ocjenu", dodao je treći. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.