Jessica Alba je snimanje akcijskog trilera iz 2005. opisala kao pakao

Foto: Press/EPA

JESSICA Alba glumila je u nekoliko poznatih filmova, a jedan od posljednjih je akcijski triler Trigger Warning, koji se prikazuje na Netflixu. Slavna glumica u jednom je intervjuu otkrila da je mrzila snimati jedan film.

Kako prenosi Far Out Magazine, riječ je o akcijskom trileru Into the Blue (Opasno plavetnilo) iz 2005. godine. Jessica Alba u filmu glumi Sam, studenticu biologije mora koja s dečkom Jaredom (Paul Walker) te prijateljima Bryceom (Scott Caan) i Amandom (Ashley Scott) otkrije drogu u potonulom avionu kod Bahama. Prijeti im opasnost nakon što ih pronađe narkošef kojem ta droga pripada.

Jessici Albi posebno je smetalo što je većinu filma bila prisiljena snimati u kupaćem kostimu. Svoje mišljenje o snimanju u bikiniju glumica je podijelila u intervjuu za People Magazine. Rekla je da joj to nije bilo nimalo dobro iskustvo. 

"Bio je to pakao. Nisam voljela biti u kupaćem kostimu toliko dugo. Stvarno se nisam veselila tom dijelu snimanja", komentirala je Alba. Otkrila je da je prvotni plan za Sam bio da većinom bude u ronilačkom odijelu, ali to se ubrzo promijenilo i morala je glumiti u kupaćem kostimu. 

Osvrnuvši se na ovu ulogu, Alba je u emisiji Hot Ones otkrila da su htjeli da snimi scenu s morskim psom, što je odbila. Nakon što bi je kamere prestale snimati, odmah bi se pokrila ručnikom i nazvala majku te joj rekla da mrzi snimati ovaj film, navela je. 

Gledatelji u Hrvatskoj film mogu pogledati na platformi Prime Video.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.