Jenna Ortega i Glen Powell glumit će u novom filmu redatelja Ratova zvijezda

Foto: EPA

JENNA Ortega je u finalnim pregovorima za jednu od glavnih uloga u novom filmu J. J. Abramsa, čiji naslov još uvijek nije poznat javnosti. Ortega će se pridružiti Glennu Powellu, koji će također igrati glavnu ulogu.

Abrams, kojeg znamo kao redatelja filmova Zvjezdane staze, Ratovi zvijezda: Sila se budi i Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera, napisao je scenarij za film koji će producirati njegova produkcijska kuća Bad Robot. 

Iako se detalji radnje trenutno drže u tajnosti, izvori su za portal World of Reel otkrili da je riječ o fantastičnom filmu koji bi trebao započeti novu franšizu. Scenarij za film je dovršen i podijelio je filmaše koji su ga imali priliku pročitati.

Scenarij je mnoge podsjetio na klasik Posljednji zvjezdani borac (The Last Starfighter) iz 1984. godine, koji je pratio tinejdžera Alexa Rogana, pozvanog da spasi cijelu galaksiju nakon što je odigrao videoigru Starfighter.

Hollywoodom kruže glasine da će se Abramsov film fokusirati na mladi bračni par kojeg progoni natprirodna sila, no produkcijska kuća nije potvrdila je li to istina.

Ortega i Powell su zvijezde blockbustera

Ortega i Powell su u posljednjih nekoliko godina nanizali brojne uspjehe. Ortega se 2022. godine pojavila u popularnim hororima Vrisak i X, a godinu dana kasnije igrala je glavnu ulogu u blockbusteru Vrisak VI, jednom od najuspješnijih filmova u franšizi. Još veću popularnost donijela joj je uloga Wednesday Addams u Netflixovoj seriji Wednesday. Mladu glumicu ove godine gledat ćemo u filmovima Beetlejuice Beetlejuice i Klara and the Sun.

Powell je godinama igrao sporedne uloge u holivudskim produkcijama, a svjetsku slavu stekao je glavnom ulogom u filmu Top Gun: Maverick iz 2022. godine. Nakon Top Guna glumio je u uspješnim filmovima Hit Man i Anyone but You. Njegov blockbuster Twister 2, koji su pohvalili kritičari, trenutno se prikazuje u kinima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.