Horor ikona Tony Todd se vraća u 6. nastavak popularne horor franšize

Screenshot: Youtube/New Line Cinema

TONY Todd, američki glumac koji se proslavio ulogama u horor franšizama Candyman i Put bez povratka (Final Destination) i filmu Noć živih mrtvaca (Night of the Living Dead), glumit će u hororcu Put bez povratka 6, donosi Comicbook. 

Todd je u franšizi utjelovio misterioznog i jezivog pogrebnika Williama Bludwortha. Iako franšiza nema klasičnog negativca, jer je glavni negativac filmova sama Smrt, mnogi fanovi vjeruju da je Bludworth pomoćnik Smrti. Bludworth se pojavio u Putu bez povratka, Putu bez povratka 2 i Putu bez povratka 5. 

Razvoj Puta bez povratka 6 je započeo još u 2021. godini, a u rujnu 2022. je potvrđeno da će film režirati Zach Lipovsky i Adam B. Stein, po scenariju koji pišu Lori Evans Taylor i Guy Busick. Kreator franšize Jeffrey Reddick je otkrio da su mu se Busick i Taylor javili kako bi im pomogao oko pisanja scenarija, jer su htjeli ostati vjerni originalnim filmovima i duhu franšize. 

"To je jako lijepo od njih jer se takve stvari ne događaju često", rekao je Reddick. "Jako je lijepo kada vas nazovu filmaši i kažu: 'Želimo biti sigurni da prikazujemo ono što ti je bitno i što je suština Puta bez povratka, ono što je važno fanovima.' To znači da su započeli ovaj projekt s najboljom namjerom."

Iako nisu poznati detalji o produkciji novog nastavka Puta bez povratka, Reddick je u kolovozu ove godine potvrdio da će snimanje novog filma početi čim završi štrajk glumaca i scenarista.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.