Fanovi se opraštaju od Raya Stevensona, većina hvali jednu njegovu ulogu

Screenshot: YouTube

IRSKI glumac Ray Stevenson preminuo je u 59. godini, prenose američki mediji. Detalji oko Stevensonove smrti za sada nisu poznati, a jedino što se zna jest da je preminuo u nedjelju. Stevenson ima niz uspješnica u svojoj karijeri, ali čini se da jedan film njegovi fanovi posebno obožavaju.

Glumac je najpoznatiji po ulogama u filmovima kao što su The Punisher, King Arthur, The Three Musketeers, Black Sails i Accident Man: Hitman's Holiday. Međutim, duhovitu stranu svoje osobnosti pokazao je kao Roger Wesley u filmu The Other Guys Adama McKaya.

U toj akcijskoj komediji pojavio se uz Willa Ferrela, Marka Wahlberga, Evu Mendes, Dwaynea Johnsona, Michaela Keatona, Samuela L. Jacksona i Stevea Coogana. Film prati živote dvojice osramoćenih policajaca Terryja (Wahlberg) i Allena (Ferrell), kojima je dodijeljen zadatak da istraže slučaj koji uključuje sumnjivog biznismena Davida Ershona (Coogan).

The Other Guys je premijerno prikazan 2010. i zaradio je preko 170 milijuna dolara, a nakon što je objavljeno da je Stevenson preminuo, mnogi su mu na Twitteru odali počast rečenicom koju je izgovorio baš u spomenutom filmu: "Postoje tri stvari koje volim na ovom svijetu: Kylie Minogue, male rupice iznad ženske stražnjice i strah u očima muškarca koji zna da ću ga povrijediti."

"Ray Stevenson je razlog zbog kojeg je The Other Guys tako dobar i jedan od meni omiljenih filmova", napisala je jedna osoba.

"Prava šteta što je otišao. Bio je zabavan u svakoj ulozi u kojoj se pojavio, osobito u The Other Guys", dodala je druga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.