5 milijuna pregleda: Na Netflix stiže novi hit Zacka Snydera, pogledajte trailer

Screenshot: Youtube/Netflix

NETFLIX je objavio službeni trailer za prvi dio novog znanstveno-fantastičnog serijala Rebel Moon, nazvanog Rebel Moon - Part One: A Child of Fire. Film je režirao Zack Snyder, redatelj filmova 300 i Liga pravde, a scenarij za film su pisali Snyder, Kurt Johnstad i Shay Hatten.

Rebel Moon je epska avantura podijeljena u dva dijela, koja prati bivšu vojnikinju zlog svemirskog carstva Koru. Kora se pokušava iskupiti za svoju prošlost tako što pomaže poljoprivrednicima koje je carstvo napalo jer su prodavali hranu pobunjenicima. Glavne zvijezde filma su Sofia Boutella, Ed Skrein, Cleopatra Coleman i Cary Elwes, dok ćemo u sporednim ulogama gledati Anthonyja Hopkinsa, Charlieja Hunnama, Michiela Huismana, Djimona Hounsoua, Doonu Bae i Jenu Malone. 

 

Usporedbe s Ratovima zvijezda 

Mnogi korisnici društvenih mreža uspoređuju film s Ratovima zvijezda, a sličnost proizlazi iz činjenice da je Rebel Moon trebao biti jedan od nastavaka u popularnoj znanstveno-fantastičnoj franšizi prije nego što je Snyder odlučio napraviti vlastiti serijal. 

No, unatoč Snyderovom pokušaju da napravi originalni serijal, fanovi su skeptični i pišu da im film izgleda generički. 

"Ovo izgleda kao oni lažni traileri koje fanovi izrađuju kombiniranjem scena iz drugih filmova", "Film mi ne izgleda dosljedno, ima ozbiljnu atmosferu i neozbiljne likove", "Ovo je tako kaotično. Djeluje mi kao spoj svakog znanstveno-fantastičnog filma i videoigre koji su izašli u posljednjih par desetljeća", samo su neki od komentara na Redditu. 

No, drugi dio fanova ima pozitivniji pristup nadolazećem filmu. "Jako sam uzbuđen zbog ovog filma. Bez obzira na kvalitetu, dizajn mi izgleda nevjerojatno", "Iako sam inače ciničan u vezi sa Zackom Snyderom, bit ću optimističan u vezi s ovim", "Ja sam ushićen zbog filma. Otići ću do Londona, tako da ga mogu pogledati u kinu, jedva čekam", pisali su fanovi kojima se svidio trailer. 

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire će imati premijeru u odabranim kinima 15. prosinca, a na Netflixu će biti dostupan od 22. prosinca ove godine. Drugi dio, nazvan Rebel Moon - Part Two: The Scargiver, trebao bi biti prikazan u travnju 2024. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.