VW na Wörthersee dovodi nove GTI izvedbe

NA OVOGODIŠNJEM susretu ljubitelja modela VW Grupe, odnosno na Wörthersee Touru u Austriji, Volkswagen predstavlja dvije posebne izvedbe Golfa GTI. Radi se o Golfu GTI Adidas te GTI Excessive.

GTI Adidas, kao što se iz imena može zaključiti, predstavlja suradnju dva svjetski poznata njemačka brenda. Promjene su gotovo u potpunosti kozmetičke naravi i odnose se na stražnja LED svjetla, nove 18-colne naplatke, uređenje interijera i nekoliko Adidas oznaka. Nažalost, priložena slika ovog modela je za sada jedina koju je VW službeno objavio.

Što se tiče Excessivea, tu nažalost nemamo niti jednu sliku, već ćemo se morati strpiti do sljedećeg vikenda i predstavljanja modela. U osnovi, riječ je o nešto značajnijim izmjenama od čiste kozmetike. I ovaj put nema nikakvih promjena kod motora, ali će modificirani ovjes, širi trag kotača, snažnije kočnice i novi aero kit svakako pridonijeti boljim voznim osobinama automobila.

Podaci o proizvodnji za sada nisu poznati, no pretpostavlja se kako bi izmjene kod verzije Excessive mogle u budućnosti postati opcijska oprema Golfa GTI.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.