Volkswagen razotkrio interijer novog Golfa!

Foto: Volkswagen

NASLOVNA fotografija prikazuje interijer aktualnog Golfa. Zaboravite je, jer će na novom Golfu jedina sličnost biti volan.

Ako se Volkswagenu već spočitava nedovoljna smjelost u osmišljavanju vanjskog dizajna, kad je uređenje interijera u pitanju iz Wolfsburga nerijetko kreću brojni trendovi. A sudeći po najavnom renderu nove 8-ice otkrivenom na nedavno održanom godišnjem okupljanju dioničara, novi trend je pred vratima.

Da, digitalni kokpit je nešto na što smo se već navikli, ali Volkswagen je konačno odlučio kako za tzv. plutajući tablet nije spreman. Tako je i bolje, pa će na najpopularnijem kompaktu na svijetu središnji zaslon biti gotovo spojen s pločom s pokazivačima. I ne samo to, već je Golf radikalno reducirao broj tipki, a time je oslobođen prostor za središnje ventilacijske otvore, ali i pretince. Redizajnirana je i ručica mjenjača, a blago osvježenje prošao je i upravljač. Dojmljiv je i način povezivanja armature s oblogom vrata u istu cjelinu, a za vjerovati je kako će i kvaliteta izrade zakucati na vrata premiuma.

Neki detalji su istovremeno ostali gotovo isti, poput ručica vrata i prekidača električne parkirne kočnice.

Volkswagen je istovremeno objavio i render vanjštine, no on je izazvao manji interes. Špijunske fotografije su ionako već sve otkrile, evoluciju i Arteonovski potpis. Priču završavamo ponavljanjem gradiva, a to je da premijera novog Golfa stiže u listopadu.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.