VIDEO U divljanju cestom motociklist pokušao pretjecati, pa stradao na rubu litice

Screenshot: YouTube

IMAMO samo dvije poruke za sve vozače.

Kažu da je ljubav prema motociklima i osjećaju vožnje na dva kotača bezrezervna, pa i jača od svega. Uostalom, usprkos opasnostima koje nosi, mnogi motociklisti i nakon nesreće se vraćaju u sedlo benzinske zvijeri, ali najčešće u daleko umjerenijem ritmu. 

U pravilu je sve u redu dok se ne krše prometna pravila, odnosno dok se vozi bar relativno oprezno. Video dvojca koji juri brdskom cestom to zasigurno nije. U nastavku možete vidjeti snimku jurnjave dvaju motociklista koji voze krajnje neoprezno, ugrožavajući vlastitu, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu. 

A naplata dolazi na otprilike 3:46 minuti videa, kad jedan od motociklista pokušava po desnoj strani zaobići klasični Mini. Ne uspijeva, slijeće s ceste i biva katapultiran preko ograde. Prema litici. Dobra je vijest da se nije sunovratio u provaliju. 

Vozač po imenu Max Wrist je u lijevom zavoju pokušao preteći Minija, dok je Mini instinktivno reagirao na dolazak drugog motocikla i pomaknuo se u desnu stranu. Wrist se u prevelikoj brzini našao u slijepoj ulici, pa je nesreća bila neizbježna. Dobra je vijest da je preživio, a jedine posljedice su nekoliko prijeloma i dakako uništen motor. 

 

I za kraj recimo i one dvije poruke. Prva je upućena motociklistima, a kaže da uvijek voze oprezno . Druga vrijedi za sve jače u prometu, a posebno one na četiri kotača. Posebno pazite na one slabije u prometu, od pješaka do motociklista. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.