VIDEO Prvi put možemo vidjeti Cupru Tavascan

Screenshot: YouTube, Cupra

VIDEO koji je objavila popularna španjolska glazbenica otkriva prvi pogled na proizvodnu izvedbu najnovijeg Cuprinog modela. 

O Cupri Tavascan već smo izvještavali kad je predstavljeno konceptno izdanje, a sada nam Rosalia omogućava da na trenutak vidimo, između ostalog, i proizvodnu inačicu nove Cupre. Kažemo između ostalog jer video donosi brojne kadrove, mnoge potpuno neočekivane, poput motociklistice koja na Ducatiju doji dijete. 

Vratimo se mi na Tavascan, koji je oblikom ostao dosljedan konceptu. Ipak, SUV je sad dobio veća i vjerojatno učinkovitija svjetla, a straga su nešto izraženija peta vrata s integriranim spojlerom. Donji dio stražnjeg kraja je potpuno nov, a koliko snimka dopušta, nazire se izražena imitacija difuzora. 

Pogled na prednji kraj nam još nije dopušten, ali očekujemo isti ritam promjena predvođen većim i "normalnijim" svjetlima. 

Cupra Tavascan koristi MEB osnovu, a pretpostavlja se da će dijeliti pogon s Volkswagenom ID.5 GTX. Prevedeno, očekujte kombinaciju baterije od 77 kWh i dva elektromotora ukupne snage 299 KS. Performanse će također biti u istom rangu, a to uključuje sprint do stotke za nešto više od 6 sekundi i doseg od 490 km.

A kad je cijena u pitanju, računajte da će biti na razini od 60.000 do 65.000 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.