VIDEO Pogledajte što u stvarnom životu vozi LeBron James

SLAVNI košarkaš je bio zaštitno lice nekoliko automobilskih marki, ali u privatnom životu bira nešto drugo.

Košarkaška zvijezda je svojedobno bila Kijin ambasador te ju se često moglo vidjeti u prestižnoj Kijinoj limuzini, modelu K900. Zanimljivo je da je taj automobil počeo voziti i prije partnerstva s korejskom markom.

U međuvremenu se ukus malo promijenio, a povećali su se i apetiti. Video koji je objavio e30alex99 pokazuje NBA legendu kako vozi Porsche, i to beskompromisni 918 Spyder. Prema aktualnoj ponudi, ako je automobil kupio nedavno, platio ga je bar milijun dolara. U svakom slučaju, sada više ne može krstariti američkim cestama nezamijećeno, a u tome mu od velike pomoći nije ni zaštitna maska. Od pomoći nije ni registarska pločica s natpisom KING918. Sve u svemu, najbolji košarkaš današnjice ima odličan ukus kad su automobili u pitanju.

Nedavno je James potpisao i ugovor s GMC-om, i to s ciljem promocije nove generacije električnog Hummera. Ogromni terenac je vrlo brz, doduše ne kao Porsche, ali će pružiti zasigurno bolji komfor od Porschea. A tu je sigurno i pozamašna financijska pozadina suradnje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.