VIDEO Ovako izgleda Honda s gotovo milijun kilometara iza sebe

Screenshot: Youtube

NAJPRESTIŽNIJI Hondin model samo je jednom završio na šlepu. 

Kad kažemo najprestižniji Hondin coupe, većina će pomisliti na Prelude, no svojevremeno je u ponudi bio i Legend Coupe. Stari Legendi se još uvijek vrte i po našim oglasnicima, no Amerika je bila njihovo najplodnije tlo. 

I upravo je taj Legend komercijaliziran pod Acurinim brendom jedan od najopipljivijih dokaza beskompromisne kvalitete Hondi s kraja prošlog milenija. A nakon Octavije sa 700.000 prijeđenih kilometara i kamioneta s preko dva milijuna kilometara vrijeme je za ovu Hondu. 

>> VIDEO Ova Škoda prešla je 700.000 km i ne odustaje

>> VIDEO Ovo je podvozje vozila koje je prešlo preko dva milijuna kilometara

Dotični Legend Coupe je proizveden 1994. godine, a u rukama trenutnog vlasnika je 17 godina. Tyson Hugie je pedantno vodio evidenciju o održavanju automobila pa je tako nakon 921.750 prijeđenih kilometara napravio mali rezime. 

Kaže kako je auto kupio 2003. godine u Las Vegasu sa 152.887 km iza njega. Malo toga je mijenjano pa je uz popravak lima od oštećenja kabina osvježena novim presvlakama i audiosustavom. I to je uglavnom to.

Ispod poklopca je 3.2 V6, a vrijedi reći kako je kuplung i dalje originalan. Ako vas zanima koliko je puta na autu promijenjeno ulje, te neki drugi dijelovi poput akumulatora, alternatora, remenja i drugih potrošnih dijelova, pogledajte video u nastavku. Mi ćemo samo reći kako je ova Honda samo jednom bila na šlepu, na oko 642.000 km. Tada je otkazala pumpa goriva.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.