VIDEO Kakav pehist: BMW mu se zaglavio i zaključao dok je vozio unazad

Screenshot: YouTube

MOŽE li još što krenuti po zlu?

Neki će reći da je po zlu krenulo čim je kupio BMW. Šalu na stranu, ali ovom vlasniku BMW će definitivno ostati u sjećanju. Radi se o BMW-u serije 3 koji je očito greškom vozača zaglavio u pijesku. Ovdje od pomoći nije ni xDrive pogon. Nevolja nikad ne dolazi sama, pa se vlasniku iz nepoznatog razloga zaključao auto te nije mogao više ući. Povrh svega, auto je imao upaljen motor, a umjesto u praznom hodu, aktivan je stupanj prijenosa, i to za vožnju unazad. Na koncu je ispalo dobro što se auto nije sam iskopao, tko zna gdje bi završio

Nadamo se da je autor snimke ponudio pomoć nesretniku. Nije mu mogao puno pomoći, možda tek nazvati pomoć na cesti ili nekoga tko bi mu za početak donio rezervne ključeve. A i u tom slučaju bi morao smisliti kako se iskopati iz pijeska. U najgorem slučaju mogao je pričekati da se potroši gorivo. 

Jedan od scenarija je da je vozač dao previše gasa i odmah se ukopao. Zatim je vozač zbunjen izašao iz auta i zalupio vrata, a kako se vozilo "kretalo", vrata su se automatski zaključala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.