VIDEO Bogati kolekcionar provozao se Neverom i preznojio od straha

Screenshot: YouTube

O OVOM kolekcionaru I njegovim "problemima" pisali smo u nekoliko navrata.

Manny Khoshbin je vlasnik jedne od najvećih kolekcija hipersportskih automobila, a svoje akvizicije i "brige" oko vlasništva nerijetko voli podijeliti s javnosti. U njegovoj kolekciji su čak četiri Bugattija, McLareni Speedtail i P1, Koenigsegg i da ne nabrajamo dalje. Međutim, njegova glad za automobilima tu ne staje pa je jedan od omiljenih klijenata proizvođača skupocjenih egzotičnih automobila.

Tijekom Rimčeve američke turneje priliku da isproba Neveru dobio je upravo i Manny Khosbin, koji je nedavno na YouTube pustio i prigodni video sa probe.

"Wow, ovo je najtiši i najbrži auto koji sam u životu vozio. Tiši je i od Tesle", komentirao je Manny već nakon prvog ubrzanja. Manny se nije libio na ograničenje brzine, a pod snažnim dojmom je isprobao i launch control sustav. "Znojim se od ubrzanja. Nevjerojatno je brz", rekao je kolekcionar i onda prepustio volan Rimčevom šefu prodaje Kreši Ćoriću koji ga je zatim doveo do delirija.

U jednom trenutku nakon što se već preznojio od straha Manny je rekao: "Molim te, lakše. Ti si lud.Ok, ok, razumijem, kupujem." Podsjetimo, radi se o istoj osobi koja je navodno jurila magistralom iznad svih ograničenja. Kako se Manny proveo na vožnji, možete vidjeti u nastavku.

Prije toga recimo kako je Manny itekako zainteresiran za kupovinu i svjestan da je serija limitirana na 150 primjeraka. Pritom je dobio od samog šefa prodaje potvrdu da još ima nešto slobodnih primjeraka Nevere.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.