Video: Gordon Ramsay kupio još jedan LaFerrari!

 Screenshot: YouTube

NITI godinu dana nakon što je kupio LaFerrari jedan od najpoznatijih svjetskih kuhara priuštio si je još jedan hiperautomobil, LaFerrari Apertu vrijednu debelo preko milijun eura.
 
Nakon što je Gordon Ramsay u Top Gearu najavio kako je Aperta u dolasku nismo trebali dugo čekati da vidimo kako uživa u prelijepom automobilu. I da, izbor je pao na bijelu boju, odnosno Bianco Italia ako ćemo se držati Ferrarijevih specifikacija. Jedini trag individualizacije je registarska pločica F150-GR, koja jasno asocira na kodno ime automobila i inicijale njegovog vlasnika. 
 
 
 
A kad smo već kod specifikacija recimo kako se Aperta izvedba od izvornika vizualno razlikuje tek po izostanku klasičnog krova. Sve ostalo je na istoj razini što u prijevodu znači nepunih tisuću hibridnih konja i najbolje performanse koje cestovni Ferrari ikada postigao.
 
Unaprijed rasprodana naklada limitirana je na svega 209 primjeraka, a Ramsay je još jednom potvrdio da je najbrži kuhar na svijetu. Vjerojatno i najbogatiji. Podsjetimo, na proljeće je kupio i Ferrari F12TdF za nešto manje od 400.000 eura.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.