VIDEO Danima su radili i nabacivali glinu, a onda su stvorili repliku Bugattija

Screenshot: YouTube

O Vijetnamcima iza kanala NHET TV i njihovoj evoluciji kreativnosti i vještine već smo pisali u nekoliko navrata, a sada nam donose dosad najsmjeliji rad.

Priča je poznata. Oni su veliki obožavatelji sportskih automobila, ali si ih, poput većine nas, ne mogu priuštiti. Čak ni običan automobil. Ali oni ne plaču nad svojom sudbinom, već dječačkom razigranosti pokušavaju izvući najbolje što se može u danim uvjetima. Stoga su odlučili napraviti replike svojih auta snova.

>> Ferrari za 700 kuna? Pogledajte što sve mogu napraviti ovi dečki

Nakon što su apsolvirali tehniku kartonom, sad su se prebacili na glinu i od nje napravili repliku Bugattijevog Chirona. 

Dečki su izradili model u prirodnoj veličini gotovo identičnim postupkom kao što su to redovito radili dizajneri, a i danas je neizostavna faza u razvoju novih automobila. 
Za izradu replike napravili su čelični okvir, a potom su ručno u slojevima nanašali glinu. Trebala su im dva tjedna i po 19 sati dnevno da dovrše model.

Međutim, ono što izaziva divljenje više od njihove upornosti je da su cjelokupni model izradili na temelju malenog modela automobila. Svaka čast.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.