Velebit presudio u izboru najboljeg pick-up modela na svijetu

Foto: Toyota

ŽIRI je izabrao novog starog pobjednika.

U konkurenciji tri modela žiri međunarodnog izbora izabrao je Toyotu Hilux najboljim pick-up vozilom za 2022. i 2023. godinu. Hilux je pobjedu izvojevao ispred još dva finalista, a to su Isuzu D-Max i Jeep Gladiator. 

Ovogodišnja zanimljivost je da je žiri, koji čini 19 predstavnika specijaliziranih magazina, testirao finaliste u Hrvatskoj. Točnije, radi se o Velebitu, gdje su tijekom tri dana ispitivane mogućnosti ovih svestranih vozila.  

Žiri je kod Hiluxa istaknuo kao glavne adute snažan i uglađen pogonski sklop, besprijekorno upravljanje i legendarnu kvalitetu, trajnost i pouzdanost. 

>> Nezaustavljiva Toyota Hilux je obnovljena, u Hrvatsku dolazi uskoro

Prvu generaciju Hiluxa predstavljena je 21. ožujka 1968. u Japanu, a godinu dana kasnije ovaj je model uveden i na europsko tržište. Otad je Hilux postao jedan od najuspješnijih modela u Toyotinoj ponudi. Proslavljen zbog svoje kvalitete, trajnosti i pouzdanosti, nezaustavljivi Hilux stalno i iznova dokazuje svoju nepobjedivost. Osvojio je Sjeverni pol, vulkane na Islandu, Antarktik, mjesto na postolju na Reliju Dakar (2019.)... 

Danas se Hilux proizvodi u šest, a prodaje u 180 zemalja diljem svijeta. S isporučenih više od 18 milijuna vozila u cijelom svijetu, to je najprodavaniji pick-up na svijetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.