Ususret premijeri: Volkswagen otkrio prvi detalj s novog Golfa

Foto: Volkswagen

SUTRA će nakratko svijet stati, barem onaj stari europski, a razlog je VW Golf, nova generacija legendarnog kompakta.

Šalu na stranu, ali ipak se radi o velikom danu. Još uvijek najvažniji model najvećeg autokoncerna na svijetu dobiva novo izdanje, a to doista nije mala stvar. Tržišno pak gledano, prethodnik je još uvijek aktualan i trenutno je najprodavaniji model u Europi, s dvostruko boljom prodajom od drugoplasiranog. Idemo dalje, Golf nikada nije imao ozbiljniju konkurenciju pa će ovaj puta Volkswagen morati ponuditi nešto više od atraktivnog LED potpisa svjetala.

 

A kad smo kod svjetala, to je novi detalj koji možemo vidjeti. Volkswagen je u najavi prijenosa premijere iz Wolfsburga pustio još jednu najavnu sliku, ovaj puta stražnjeg kraja. Kako sada stvari stoje, svjetla su vrlo slična aktualnom modelu, s novom grafikom i nešto izbačenijim bokovima.

Osjetno bolji uvid u novog Golfa stigao je prošlog tjedna s jednog foruma, kad su na web stigle fotografije modela izvana i iznutra.

Recimo i kako će novi Golf vrlo brzo stići na tržište, već ove godine, a i jedan je od nominiranih za titulu europskog automobila godine. Prethodnik ju je uspio osvojiti.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.