U Indiji pronađen najčudniji Mercedes

Screenshot: YouTube

IAKO je Mercedes poznat po svojim luksuznim coupeima širom svijeta, na ovog ćete teško naletjeti.

Iako nikad ne biste rekli da se radi o Mercedesu, ispod ovog originalnog odijela krije se Mercedes, i to S klasa. U pitanju je prethodnik izvornog "genšera", serija W126, koja se ni u jednom detalju ne razotkriva na automobilu. 

Ovdje se radi o preradi koju potpisuje DC Design, a model nosi oznaku SF1. Usprkos bizarnom izgledu mora se priznati kako je osnovni posao prerade limuzine u coupe odrađen korektno. Linija krova je skraćena te se naglo spušta prema stražnjem poklopcu. 

Najdrastičnije modifikacije su ipak učinjene sprijeda, gdje su ugrađeni potpuno novi dijelovi. Najzanimljivija su svakako svjetla, a potom i blatobrani s ogromnim rešetkama te duboko profilirani odbojnik koji prati konturu prije spomenutih svjetala.  

Automobil je prvotno još prošle godine uočio indijski youtuber Shiva the Vlogger, koji ga je snimio napuštenog na ulicama Delhija. Stanje je nezavidno i korozija je učinila svoje. Ništa bolje ne izgleda ni interijer vozila. Šteta jer se ipak radi o vrlo originalnom automobilu koji bi obnovljen bio zanimljiv brojnim kolekcionarima. 

DC Design nudi jednako originalne prerade i na sasvim običnim automobilima, kao što su primjerice veliki serijski Suzukiji, ali i automobili poput Dacije Duster i Škode Superb.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.