Toyota Aygo X je prvi urbani crossover i upravo je stigao u Hrvatsku

Foto: Toyota

TOYOTA je i službeno označila početak prodaje novog atraktivnog modela. 

Medijskim predstavljanjem u zagrebačkoj Laubi označen je početak prodaje novog Ayga X. Mali urbani auto iz Toyote je već u najavi izazvao velik interes, kako zbog atraktivnog izgleda tako i zbog činjenice da u segment urbanih minija dovodi povišeni crossover. 

Originalnog izgleda i bogate ponude, Aygo X se nudi u kombinaciji 72 KS snažnog 1.0 benzinca dostupnog u kombinaciji s ručnim i S-CVT mjenjačem. U oba slučaja računajte na do 15 sekundi za ubrzanje do 100 km/h, preko 150 km/h maksimalca i prosječnu potrošnju od oko 5 l/100 km. 

>> FOTO Ovo je prvi mikro crossover i dolazi iz Toyote

Pri izboru automobila Toyota nudi koncept četiri boje, od kojih je svaka nadahnuta jednim začinom i svaka odražava okus i osobnost automobila. Te boje su: kardamom zelena, čili crvena, đumbir bež te borovica plava. U ponudi je šest razina opreme. 

I na kraju recimo da danas, kad ponudu novih automobila čija se cijena piše s pet znamenki možemo nabrojati na prste dvije ruke, vrijedi upamtiti da u to društvo ulazi i Aygo X. Početna cijena je 99.900 kn za razinu X, opremljenu Toyota Safety Sense sigurnosnim paketom. 

>> Katalog modela možete naći ovdje.

Početna cijena Toyote Aygo X je 99.900 kn uz paket opreme X koji sadrži napredni paket aktivne sigurnosti Toyota Safety Sense, a dodatna pogodnost je i Toyota Relax program koji nudi do 10 godina jamstva.

Cjenik_ Aygo_X by Index.hr on Scribd

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.