Stiže nam BMW serije 4?

BMW će novu karoserijsku izvedbu serije 3, GT verziju proizvedenu po uzoru na seriju 5 GT, navodno nazvati serijom 4. Novi model će konceptnom izdanju, premijerno biti predstavljen na ovogodišnjem frankfurtskom auto salonu.

Novo ime bi trebalo povećati razliku između dosadašnjih verzija serije 3 i novog modela. Recimo i kako će se ovaj automobil ustvari temeljiti na sljedećoj generaciji modela, odnosno na limuzinskoj i karavanskoj verziji koje će se na tržištu pojaviti tijekom sljedeće godine.

Što se samog automobila tiče, ovaj će model slijediti formulu serije 5 GT. Dakle, karoserijski oblik crossovera između limuzine i karavana, bogatija oprema, povišeni položaj sjedenja straga... Nadalje, kupci će moći izabrati između stražnje sklupe s tri i dva individualna sjedala, a na poklopcu prtljažnika će biti moguće otvoriti samo staklo za manevar manjom prtljagom.

Dolazak serije 4 na tržište će navodno pričakati prethodno lansiranje nove serije 3. Također, pojedini izvori navode kako će modelska ponuda vremenom biti popunjena po uzoru na seriju 3.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.