Prvi primjerci Joggera stigli u Hrvatsku: Hoće li ovaj auto osvojiti hrvatske kupce?

Foto: M.N. (Index.hr)

NA TRŽIŠTIMA poput hrvatskog, gdje su svaka kuna i centimetar bitni, Dacia je jedan od kandidata za titulu najprodavanije marke, a na putu do hrvatskih kupaca presudan bi mogao biti upravo ovaj model.

>> Dacia Jogger je najjeftiniji sedmerosjed u Europi, a sada se nudi i u Hrvatskoj

Uspije li zastupnik rumunjske marke osigurati dovoljan broj primjeraka za hrvatsko tržište, mogao bi se do kraja godine naći u borbi za titulu najprodavanijeg modela marke. Sandero i Duster kotiraju odlično već mjesecima, pa i godinama, a sada im se pridružuje i Jogger, križanac karavana, monovolumena i crossovera. 

Za Joggerom trenutno vlada izuzetni interes, pa je dobra vijest da su prvi primjerci već stigli u Hrvatsku. Međutim, na prve isporuke valja se strpjeti još koji tjedan jer će početkom travnja krenuti prva preuzimanja. 

 

Osim što nosi titulu najjeftinijeg sedmerosjeda na tržištu, Jogger je s početnom cijenom od 118.400 kn zanimljiva opcija širokom krugu korisnika. Ako spadate u tu grupu, znajte da je više od pola prve tranše već zakapareno, tako da bi do prvih isporuka mogli biti prodani svi primjerci za tržišni debi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.