Prodaje se najluksuzniji Mercedes iz 1980-ih, stanje je novo!

PRAVA vremenska kapsula pojavila se u njemačkim oglasima.

Mercedes serija 500 spada u red najuspješnijih Mercedesa svog vremena, zajedno s manjom braćom, ali i nasljednikom, legendarnim genšerom. A među njima 560 SEL ima posebno mjesto i status legende. S bezvremenskim dizajnom, kraljevskim komforom i 299 KS snažnim 5.5 V8 draguljem ovaj je auto i danas pojam.

A pazite sad ovo. Jedan takav primjerak prodaje se na mobile.de. I sad se pitate gdje je kvaka jer takav automobil još uvijek nije raritet. Međutim, ono što ga čini posebnim je da je u 33 godine otkako je proizveden prešao ni više ni manje nego tek 46 km. A kako nikad nije registriran, vodi se kao novi.

>> Originalni oglas možete vidjeti ovdje.

Ako ne vjerujete u riječi privatnog oglašivača koji kaže kako je automobil svih ovih godina pažen i mažen, pogledajte fotografije. I doista, sve je na svojem mjestu, kao da je 1986. godina kad je rođen. Istina, u kabini se u nekim detaljima vide godine, ali zato sjedala izgledaju kao da nitko na njih nije sjeo sve ove godine.

Poznata je i cijena. Prodavač je tadašnju cijenu automobila prebacio u eure i dodao inflaciju. U konačnici je postavljena na 150.000 eura uz napomenu da je "teško izračunati pravu vrijednost automobila".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.