Procurile prve snimke interijera novog Golfa

Foto: Volkswagen

NITI 24 sata nakon što su u javnost stigli renderi prikazani na godišnjem okupljanju dioničara, na webu su osvanule i prve fotografije interijera.

Htjeli mi priznati ili ne, ali usprkos elektro trendovima i brojnim novitetima koji su nas zasuli ove godine status glavne zvijezde ove godine ići će novom Golfu. Nema sumnje kako će u listopadu sve oči biti uprte u smjeru osme generacije Golfa, a do tada će se kopati i tražiti bilo kakva novost vezana za novitet.

Jedna takva zabljesnula je već danas, a tiče se interijera. Baš kao što je render najavio, kabina Golfa je u potpunosti pojednostavljena i očišćena, a središnju ulogu preuzima centralni zaslon. Suprotno očekivanjima, čak su i kontrole klime svedene pod istu plohu, u samo dno zaslona zajedno s kontrolama audiosustava.

Ploča s instrumentima je dakako digitalna, a kompletna cjelina uokvirena je u sjajnu crnu plastiku. Vidjeti se mogu i novi dizajn volana te minimalno izmijenjene ručice vrata. Iako je prototip čiji je interijer uhvaćen izvana bio maskiran, ranije špijunske fotografije pokazale su kako će Golf i dalje biti vrlo prepoznatljiv.

Volkswagen je potvrdio premijeru za listopad, kao i implementaciju hibridnih tehnologija. Očekuje se električni doseg do 80 km.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.