Novi VW Transporter u Hrvatskoj

NOVI Transporter uvršten je u ponudu kod ovlaštenih partnera VW gospodarskih vozila u Hrvatskoj.

Transporter vizualno slijedi Volkswagenov DNA. Zahvaljujući novim prednjim svjetlima, novoj masci hladnjaka i novom poklopcu motora prednji dio vozila bitno osvježen.

Značajne novosti prisutne su i ponudi motora. Turbodizelski motori opremljeni su common-rail ubrizgavanjem najnovije generacije. Time je kod dizelskih motora, čiji se raspon snage kreće od 84 do 180 KS, potrošnja goriva smanjena za do 20 % u odnosu na prethodni model, a značajno je smanjena i buka motora. Osim toga, po prvi put se može naručiti i 7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom.

U verziji sa 180 KS s DSG mjenjačem potrošnja goriva je u odnosu na prethodnika sa 6-stupanjskim automatskim mjenjačem smanjena za 2 l/100 km. Također, po prvi put se automatski mjenjač može kombinirati s 4MOTION pogonom na sva četiri kotača.

U novom T5 je znatno poboljšan i komfor. Interijer se nameće novim instrumentima i upravljačem, novom generacijom radio/navigacijskog sustava, sustavima LED – osvjetljenja, tkaninama i ergonomski poboljšanim sjedalima. Novost u ponudi je servo upravljač (servotronic) ovisan o brzini vožnje.

Pored novih kočnica i serijskog ESP-a Transporter se opcijski može opremiti novim sustavima pomoći vozaču kao što su pomoć pri parkiranju i pomoć pri promjeni voznog traka..

Cijene za novi Transporter

- Transporter furgon - od 131.335 kn* bez PDV-a
- Transporter dupla kabina - od 150.793 kn* bez PDV-a
- Transporter kombi - od  227.239 kn* s  PDV-om
- Caravelle Trendline - od  236.062 kn* s  PDV-om
- Multivan Startline - od 244.327 kn* s  PDV-om

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.