Miriše na 1990-e: Čuvao je BMW u zračnoj komori 22 godine, sada ga prodaje

A da stvar bude bolja, radi se o jednoj od najpoželjnijih krstarica svog vremena. 

BMW-ova serija 7 već je desetljećima za mnoge automobil iz snova. Zaboravimo li na trenutak legendarni E32, nasljednik E38 je po mnogima i dizajnerski najuspješnija sedmica svih vremena. Uostalom, ovaj auto i danas izaziva poštovanje, ali solidno očuvani primjerci su pravi raritet. 

A pazite sad ovo. Postoji primjerak iz 1997. godine s kojim je prvi vlasnik uspio napraviti tek 255 km. Točnije, vlasnica rođena 1927. godine koja je auto prodala godinu kasnije. Od onda se nalazi kod novog vlasnika koji je automobilu podao svu moguću pažnju.

Pridodamo li svemu činjenicu da je ovaj primjerak veći dio života proveo konzerviran, u plastičnoj kapsuli s mehaničkim strujanjem zraka, jasno je zašto prodavač za ovo, po svim zakonima, punoljetno vozilo kaže da je novo. 

I kao da sve to nije dovoljno. Ne radi se o dizelašu ili ulaznom benzincu, jer njima ovdje nije mjesto. Ovo je 740i, s hvaljenim 4.4 V8 benzincem od 286 KS. Trebamo li reći da je u pitanju jedna od najpoželjnijih kombinacija, sa zelenim metalik eksterijerom i kombinacijom bež kože i drveta u kabini?

I konačno koja o cijeni. Automobil se prodaje putem e-Baya, a trenutno je dosegao cijenu od 90.050 eura.

>> Originalni oglas možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.