Maleni Opel nastavlja s testiranjima

ŠPIJUNI su ponovno primijetili testni prototip Opelovog novog modela, gradskog subkompakta kojeg mediji trenutno nazivaju Juniorom, no konačno produkcijsko ime mu još uvijek nije poznato. Radi se o automobilu s kojim će se Opel izravno suprotstaviti Fiatu 500 i drugim sličnim modelima.

Junior će biti dugačak oko 3,7 m i na tržištu će biti dostupan samo u izvedbi s tri vrata. U njega će se moći komotno smjestiti četiri putnika, a ako želi parirati modelu 500, Miniju i sl, Opel će kupcima morati ponuditi više no solidnu kvalitetu interijera i relativno bogatu opremu. Također, valja računati i na široku mogućnost personalizacije. Kako bi točno u konačnici mogao izgledati možete pogledati na priloženom renderu.

Junior će biti dostupan s nekoliko 3-cilindričnih benzinskih i dizelskih motora koji će se prvenstveno odlikovati niskom potrošnjom. Do 2015. bi se na tržištu trebala pojaviti i električna izvedba.

Dolazak na tržište se očekuje u prvoj polovici 2013, a pored europskih ovaj bi se model mogao pojaviti i na nekim drugim svjetskim tržištima gdje su sve traženiji mali automobili, poput onih azijskih i južnoameričkih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.