Kim Kardashian je sredila Lamborghini, auto ostavlja bez teksta

KRAJ ove prerade ona iz filmskog klasika Glup i gluplji izgleda kao remek-djelo.

Novac ne može kupiti stil, a najbolji dokaz za to viđamo u voznom parku brojnih poznatih osoba. Neki su spremni unakaziti i Rolls Royce, a neki misle kako je sve što sja trendi i sa stilom. Ipak, najekstremniju preradu među poznatima (zasad) napravila je Kim Kardashian.

Ona je odlučila nabaviti Lamborghini Urus, prvi super-SUV i povišeni model Lamborghinija te još uvijek najbrži SUV na svijetu. Sve to nju ne zanima, kao ni sam dizajn automobila. Ona ga je odlučila doraditi krznom, i to u snježno bijeloj boji. 

 

A tu ne mislimo samo na interijer jer je i vanjština prekrivena bijelim tepihom. Sve to je dio promocije njenog brenda Skims. Objavu prati jednako duhoviti opis: "Kimmy had a little Lamb-bo!"
Ova prerada je očarala i poklonike s Redditovog kanala koji se bavi automobilskim neukusom. Ako igdje, Kim trenutno odlično kotira na Shitty Car Mods, a konkurencija je doista žestoka. 

U svakom slučaju, upamtite ove fotografije. Iduće koje ćemo biti spremni objaviti su one eksterijera nakon preleta pernate armije te interijera jutro nakon dobrog tuluma. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.