Ghoster je najluksuznija vožnja u zagrobni život

DOLAZI iz Italije, a osnova je plemenita i neponovljiva. 

Ime mu je Ghoster, što će neki ocijeniti jezivim, pa i pomalo bezosjećajnim. Kako god, radi se o jednom od najluksuznijih pogrebnih vozila koje smo dosad vidjeli. Dostojan ispraćaja kraljeva, Ghoster je djelo talijanskih majstora dizajna. 

U pitanju je Biemme, poznat po vrhunskim preradama. Izgleda plemenito, a takva je osnova. Naime, prerada se zasniva na Rolls-Royceu Ghost. Prednji kraj je prepoznatljiv, sada s brončanim središnjim dijelom koji se uzdiže prema krovu i kulminaciji same prerade.

Ona se dogodila straga, gdje je osmišljena ogromna odaja za posljednji ispraćaj pokojnika. Uređena je po uzoru na najluksuznije jahte s plemenitim drvom i kožom, prilagodljivom LED rasvjetom i električni upravljanom platformom za prihvat "korisnika".

Za istog tog korisnika manje je bitno i da je ugrađen audiosustav snage 1300 watta, kao i V12 motor, kojem bi se za života itekako veselio. Daje 570 KS, što u prijevodu znači da se može nositi s dodatnim teretom prerade. 

U konačnici cijena prerade nije poznata, ali računajući da standardni Ghost stoji preko 300.000 eura, jasno je kako ovo vozilo nećemo baš često viđati na ispraćajima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.