FOTO , VIDEO Alfa Romeo ispolirao dragulje, pokušajte im odoljeti

Foto: Alfa Romeo

DVA NAJJAČA aduta Alfa Romea, ali i cjelokupne talijanske autoindustrije, Giulia i Stelvio predstavljaju se u obnovljenim izdanjima. 

Poboljšanja su korjenita i vrlo detaljna pa u Alfi kažu kako je samo snaga ostala ista. Tu se misli na 2.9 V6 koji i dalje ispaljuje 512 KS i 600 Nm. 

Iznutra je obnovljen digitalni vozačev zaslon, a prerađena je i središnja konzola. Naravno, ponuda opreme je obogaćena, posebno u domeni sustava asistencije. I da, zvuk ne vara, na popisu opcija je Akrapovičev titanski ispuh. 

Izvana se modeli distanciraju obnovljenim izgledom koji je podjednako zahvatio prednji i stražnji kraj. Gledano s boka, Stelvio dobiva posebno dizajnirane 21-inčne naplatke za Quadrifoglio verziju. Obnovljena su i LED svjetla, a kupci dobivaju na raspolaganje i nekoliko retro nijansi vanjštine, i to crvenu 6C Villa d’Este, oker GT Junior i Montreal zelenu. 

Ako vas muče cijene, znajte da je sve u skladu s očekivanjima, osim što je gornja granica postavljena visoko. Na 542 KS snažnu GTAm izvedbu ide 180.000 eura.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.