FOTO Pronađi razliku: BMW obnovio "omraženi" MPV model

Foto: BMW
 
JOŠ jedan redizajn koji će proći nezamijećeno. 
 
Naravno, kad je BMW u pitanju, prednji pogon i monovolumenski koncept su tabu teme. Tako je barem bilo do 2014. godine kada je predstavljena serija 2, odnosno 2 Active Tourer i Gran Tourer. Sada je došlo vrijeme za redizajn. 
 
Estetski se modeli nisu pretjerano mijenjali. BMW im je osvježio prednjicu većim "bubrezima" i usisnicima, a maglenke su sad u LED tehnologiji. Dodana je i poneka nova boja vanjštine, a dodatni ukras čine šest novih uzoraka naplataka u veličini do respektabilnih 19 inča. 
 
 
Unutra pak veća i ugodnija sjedala, dok u tehnološkom smislu najnovije izdanje iDrive infotainment sustava uključuje nove funkcije. Vozački orijentiran kokpit je sada i ovdje prisutan, kao i nova ručica novog osam-stupanjskog automatskog mjenjača. 
 
Paletu motora čini niz jedinica u rasponu od 109 KS do 231 KS. Najzanimljiviji je i dalje 225 XE iPerformance hibrid s 224 KS i 385 Nm, a koji na 100 km/h stiže za 6,7 sekundi i vozi do 45 km na struju.
 
Prodaja obnovljenog modela u Hrvatskoj kreće u ožujku, a naknadno će biti objavljene i cijene. 
 
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz BMW, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: BMW

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.