FOTO Obnovljene Alfine ljepotice stigle u Hrvatsku

Foto: Alfa Romeo/Autocommerce

NA hrvatsko tržište stigla su obnovljena izdanja Alfinih modela Giulia i Stelvio. 

Najveća novost u ponudi svakako je uvođenje Competizione izvedbe s kojom se standardno isporučuje gotovo sva dostupna oprema. Također, u gamu je uvrštena nova atraktivna Moonlight grey mat nijansa boje koju možete vidjeti na priloženim fotografijama, a dostupna je isključivo u kombinaciji s ovom razinom opreme. 

Redizajn donosi novi izgled instrument ploče i vanjskih svjetala u okviru kojih premium LED matrix svjetla postaju dio standardne opreme. Alfa zadržava tzv. "teleskopski" dizajn instrumenta, a sada ima potpuno digitalni TFT zaslon od 12.3 inča, za pristup svim podacima automobila i postavkama za tehnologije autonomne vožnje.

>> FOTO Upoznajte par ljepotica iz Alfa Romea

U opremu ulazi i Alfa Connect 8.8" s multimedijskim ekranom s uključenom navigacijom.
Poznate su i cijene za oba modela. Giulia kreće izvedbom 2.0 s 280 KS i Q4 pogonom, i to po cijeni od 51.400 eura. Stelvio kreće s 2.2 dizelašem sa 160 KS, a cijena je 52.400 eura. 

Uzevši u obzir Tonale, ovime je ponuda za Alfa Romeo na europskom tržištu postala bitno konkurentnija. Spomenimo kako je za iduću godinu u najavi i „baby Alfa“, manji i time osjetno dostupniji model. 

Cjenik: Giulia

Cjenik - Alfa Romeo GIULIA MY2023 - 17.07.2023. by Index.hr on Scribd

Cjenik: Stelvio

Cjenik Alfa Romeo STELVIO MY2023 - 17.07.2023 by Index.hr on Scribd

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.