FOTO Najmanja Kia drastično mijenja izgled

Foto: Kia

NAJMANJA Kia će za razliku od svojih rivala doživjeti još jedno izdanje, i to vrlo upečatljivo. 

Za razliku od dosadašnjih izvedbi u kojima nije bilo pretjerano nametljivog dizajna, Picanto bi u novoj generaciji mogao lako postati najatraktivniji model segmenta. Tako barem sugeriraju navodno službene fotografije koje se šire društvenim mrežama. 

Prema njima maleni Picanto preuzima dizajnerski izraz Sportagea, pa čak i modela Niro i EV9. Sličnosti su tolike da su već neki mediji Picantu postavili dijagnozu u obliku "sindroma niskih ljudi". Automobil je sada posebno upečatljiv sprijeda s vertikalno orijentiranim svjetlima i potpuno novom maskom. 

 

#picanto #leaked

Objavljuje Picanto Club of South AfricaPonedjeljak, 5. lipnja 2023.

GT-Line razina je jednako zanimljiva i straga gdje uz naglašeno uglasti dizajn dominiraju velika svjetla povezana LED lajsnom. Izražena imitacija difuzora upotpunit će dojam, ali vjerojatno ne i svrhu. Naime, velika je vjerojatnost da ni nova generacija neće probiti granicu od 100 KS. 

Kad je pak interijer u pitanju, fotografija jasno pokazuje kako najmanja Kia preuzima digitalni kokpit. Nadajmo se samo kako Picanto neće drastično rasti i time gubiti svoje manevarske adute, posebno kad je širina u pitanju. Podsjetimo, veći Rio neće dobiti nasljednika, pa će u ulaznim segmentima jedine Kije biti upravo Picanto i Stonic. 

 

#picanto #leak

Objavljuje Picanto Club of South Africa u Ponedjeljak, 5. lipnja 2023.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.