Ekspresna prodaja: Netom predstavljeni LaFerrari Aperta rasprodan

 Foto: Ferrari

CIJENA od gotovo dva milijuna eura nije bila problem u pronalasku kupaca za svih 200 primjeraka, koji su kupili auto na neviđeno. 
 
Štogod Ferrari napravi lako se proda. Cijena nije bitna, pa čak ni boja – Ferrari je uvijek privlačan. To bi mogao biti jedini zaključak nakon što je Ferrari potvrdio kako je netom predstavljeni LaFerrari u toples izdanju rasprodan. 
 
 
A pritom ne govorimo o mizernoj nakladi već o respektabilnoj seriji od ukupno 209 primjeraka, od kojih je njih devet kompanija zadržala u svrhu obilježavanja jubileja – 70 godina postojanja. 
 
I opet je interes bio veći od naklade, pa se tako za dotični Ferrari prema neslužbenim informacijama itekako trebalo pomučiti. Naime, kad su specijalna izdanja u pitanju potencijalni kupac ljubav prema Ferrariju mora dokazati sa bar nekoliko primjeraka u garaži, ali i redovitim pohađanjem tzv. Ferarijevih evenata. 
 
 
Zasad je poznato i ime jednog od slavnih kupaca Ferrarija. Radi se o Gordonu Ramsayu koji u svojoj ergeli već ima „obični“ LaFerrari. Recimo i kako izvedba Aperta osim izostanka krova ima sve što i izvorni model, hibridni pogon od gotovo 1.000 KS i odgovarajuću torzijsku krutost. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.