Citroen razotkrio novi C4, koji nasljeđuje legendarni GS!

Foto: Citroen

U CITROENU su jako ponosni na novi C4 čija je svjetska premijera zakazana za kraj mjeseca.

30. lipnja ove godine Citroen će premijerno predstaviti novi C4, a u okviru kojeg će se nuditi i potpuno električni ë-C4. Kažu da je to dostojni nasljednik dosadašnjih kompakta, pa i slavnog nositelja titule Europskog auta godina, GS-a koji slavi 50. rođendan.

Citroenova obnova game se nastavlja, pa će tako nakon vrlo uspješnih crossover modela iz Aircross linije u drugoj polovini godine stići C4. Jedan od trenutno poznatih aduta svakako je dostupnost pogona, koji uz benzinske i dizelske motore uključuje i električnu energiju.

Time ë-C4 postaje 5. model u strategiji elektrifikacije marke, nakon modela SUV-a C5 Aircross Hybrid, Ami, ë-Jumpy i ë-SpaceTourer.

Povišen dizajn i coupeovska forma upotpunjuju napredne tehnologije, dok će interijer obogaćen Citroën Advanced Comfort konceptom ponuditi tradicionalne kvalitete marke u pogledu komfora. Prema dostupnim fotografijama sasvim je jasno kako je digitalni kokpit standard, a sada dolazi u kombinaciji malog upravljača, head-up zaslona i novih dizajnerskih rješenja.

U svakom slučaju ovaj model izgleda zanimljivo, izvana i iznutra. No ipak za neke konkretnije informacije valja se strpjeti do kraja mjeseca. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.